fbpx

Олександр Сичов «Сонячний талант композитора, поета, педагога».

30 березня відділ документів з питань культури і мистецтв запросив миколаївців та гостей міста на творчу зустріч із заслуженим артистом України, лауреатом премії ім. М. Аркаса, композитором, поетом, педагогом Олександром Сичовим «Сонячний талант композитора, поета, педагога». Центральною подією зустрічі була презентація нового диска пісень, народжених війною, – «Зорі надій». Цей проєкт став можливим завдяки Благодійному фонду «Нові Досягнення» у рамках Національного проєкту «Свідомий громадянин – надія держави» (керівник фонду – Володимир Рудніченко).

Важко передати словами силу отриманих вражень від мелодійних, проникливих пісень, присвячених українським захисникам, їхнім матерям, біженцям та волонтерам. Олександр доторкнувся до струн серця кожного з присутніх. Приємним сюрпризом став виступ солістки обласної філармонії Антоніни Хайдукової з яскравим сольним виконанням пісень Олександра Сичова, а дует Антоніни і Олександра викликав у аудиторії бурю позитивних емоцій. На виставці «Твори, що дарують радість та натхнення», підготовленої до зустрічі, було представлено колекцію дисків з піснями композитора, збірками поезії Олександра Сичова та нотними збірками його пісень, що зберігаються у фонді обласної наукової бібліотеки. Ця колекція поповнилася новим диском «Зорі надій», який Олександр подарував під час зустрічі. Окрім того, 5 дисків будуть передані до бібліотек Миколаївщини.

Дуже гармонійною була участь у програмі творчої зустрічі  журналіста, громадського діяча Тетяни Даниленко з яскравим, глибоким і щирим вступним словом і журналіста Валерія Фальова, який зробив фінал концерту добрим і поетичним, прочитавши власні вірші, що дуже співзвучні з чудовою музикою Олександра Сичова.

Поділитись в мережі
Пошук Події