fbpx

Онлайн-зустріч з Заслуженою артисткою України Н. А. Баштовою

Засідання краєзнавчого клубу «БібліоKлio»

11 квітня у рамках краєзнавчого клубу «БібліоКліо» у відділі документів і наукових розвідок з питань краєзнавства відбулася онлайн-зустріч з директоркою Миколаївського обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи, Заслуженою артисткою України Н. А. Баштовою.

Пані Наталія пройшла значний шлях свого творчого становлення. Вона – людина, яка не боїться брати відповідальність за власні рішення, не боїться викликів і ризиків. У 2009 році очолила обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи. В сучасних реаліях ця посада вимагає роботи передусім над собою: постійно вчитися та набувати навичок організатора культурних заходів, маркетолога, психолога, дизайнера, економіста, логіста. Гостя розповіла, як змінилась діяльність Центру під час війни, з якими перешкодами зіштовхується колектив, над якими проєктами наразі працює.

Спілкування з пані Наталією заряджає позитивною енергією, надихає та дає впевненість, що миколаївська культура в надійних та професійних руках!

Усі бажаючі можуть переглянути відеозапис заходу на ютуб-каналі
Миколаївської ОУНБhttps://youtu.be/FeI7A-sbnVA
та залишити свої відгуки.

Поділитись в мережі
Пошук Події