fbpx

«Розвиток спроможності бібліотек – хабів цифрової освіти»

14 квітня відбувся вебінар «Розвиток спроможності бібліотек – хабів цифрової освіти» у рамках вебкоучингу «БібліоSTUDIЕS»для працівників публічних бібліотек територіальних громад області в онлайн-форматі.

Спікерка – завідуюча сектором документів з гуманітарних наук відділу обслуговування користувачів Миколаївської ОУНБ Ірина Мельниченко –у жовтні-листопаді 2022 р. взяла участь в онлайн-навчанні, організованому ВГО Українська бібліотечна асоціація, що стало майданчиком для обміну досвідом між бібліотеками – хабами цифрової освіти. 

Вебінар проведено для того, щоб допомогти всім, хто хоче створити у своїй бібліотеці хаб цифрової освіти або удосконалити його діяльність, зробити це швидко та якісно, з оптимальним використанням ресурсів, враховуючи досвід, успіхи та помилки тих бібліотек, які вже пройшли цей шлях.

Спікерка розповіла про особливості створення хабів цифрової освіти, ведення документації, облік роботи, надання та просування послуг для користувачів, ознайомила з рамкою цифрової компетентності та спеціалізованими освітніми проєктами для тренерів.

Наприкінці заходу було представлено практичний посібник  «Бібліотеки – хаби цифрової освіти», з яким детально можна ознайомитися на сайті ВГО Українська бібліотечна асоціація.

Поділитись в мережі
Пошук Події